top of page

STUDIO

Studiossa on 15- ja 25-neliöiset tarkkaamot, 60-neliöinen soittotila ja 10-neliöinen laulu- ja instrumenttikoppi. Kaikkia tiloja on mahdollisuus käyttää kulloisenkin äänitystilanteen vaatimalla tavalla siten, että instrumentit voidaan tarvittaessa eristää toisistaan. Tilat soveltuvatkin esimerkiksi kokonaisen yhtyeen äänittämiseen loistavasti. 

Tarkkaamo 1:n on suunnitellut Akukon Oy:n Perttu Laukkanen ja se soveltuukin ensiluokkaisesti työskentelyyn äänen kanssa. Yhdessä hyvin suunniteltu tila ja Amphion Two18 luo neutraalin ja tarkan kuuntelukokemuksen. 

 

60m2 soittotila omaa persoonallisen ja helposti muokattavan soinnin, joka sopii erityisesti akustisten instrumenttien ja kokonaisten yhtyeiden äänittämiseen. Huoneen sointia voidaan muuttaa verhoilla ja sermeillä sen mukaan mitä soundia ollaan hakemassa. Tilassa onnistuu todella hyvin kuivan ja napakan soundin äänittäminen kuin myös ison ja tilaisan meuhkaamisen.

Studion 10m2 laulu-/instrumenttikoppi on omiaan laulujen ja instrumenttien äänittämiseen kun vaaditaan hiljaista ja kaiutonta tilaa. Tila sopii myös erittäin hyvin vahvistimien eristämiseen soittotilasta. Myös voice over- käyttöön tila on omiaan.

Studion 15m2 tarkkaamo 2 on lähinnä studion vakiovuorkalaisten käytössä, mutta sitä on mahdollista myös käyttää äänittämiseen muista huoneista taikka instrumenttikoppina. Tarkkaamo 2:n on myös suunnitellut Akukon Oy.

bottom of page