top of page

PALVELUT

Palveluihimme kuuluvat musiikin tuottaminen, äänittäminen, miksaaminen ja masterointi. Teemme jokaisen työmme tapauskohtaisesti sinun tarpeidesi mukaan myös hinnoittelun osalta. Hollywood Housen palveluiden toteuttamisesta vastaa pääsääntöisesti Matias Kiiveri.

TUOTTAMINEN

Hollywood House tarjoaa osaavaa musiikintuotantoa. Erityisosaamistamme on yhtyeiden ja artistien muusiikin tuottaminen ilman genrerajoitteita esituotannosta lopulliseen tuotteeseen asti. Toimimme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa tavoitellen yhteistä päämäärää kaikissa työn vaiheissa. Työssämme kunnioitamme kappaletta ja luomme kappaleelle raamit, missä sen syvin olemus pääsee esille vapaasti ja parhaimmalla tavalla. Työn hinta määritellään aina tapauskohtaisesti sen mukaan, mikä on arvoitu työaika projektin osalta.

MIKSAAMINEN

Tarjoamme miksauspalveluita, jotka teemme todella intohimoisesti ja aina uutta etsien. Miksaustöissämme emme halua juuttua vanhoihin kaavoihin tai rutiineihin, vaan pyrimme koko ajan päivittämään kalustoamme ja tietotaitoamme. Kunnianhimo, ennakkoluulottomuus ja intuitio ovat miksauksiemme vahvuuksia. Kysy tarjous!

MASTEROINTI

Masterointipalvelumme kattaa masteroinnit singleistä pitkäsoittoihin digitaalisessa ja fyysisessä muodossa. Kunnioitamme masteroinneissamme aikaisempien työvaiheiden näkemystä, kuitenkin tuoden oman näkemyksemme peliin yhdessä asiakkaan kanssa keskustellen. Teemme työmme nykystandardein huomioiden eri striimauspalveluiden vaatimat puitteet. Teemme myös vinyylimastereita, joista olemme saaneet erittäin hyvää palautetta. 

KUUNTELE

  • Spotify
bottom of page